Arpacaș din spelta (Triticum aestivum subsp. spelta) BIO 20Kg
Cereale bio obținute din agricultura ecologică, cultură organică, certificat ecologic, produs în România.
Compoziție: boabe spelta (Triticum aestivum subsp. spelta) bio, nemodificate genetic
AMBALARE: sac 20kg
Informații despre arpacaș:
-După recoltă, Spelta este decorticată astfel încât să separăm bobul de coajă/teacă
-Urmează o selecționare atentă a boabelor de Spelta rezultate
-Arpacașul se deosebește de bobul decorticat, fiind obținut printr-un proces suplimentar și anume coaja bobului este parțial șlefuită, încât se pierde foarte puțin din proprietățile integrale. Datorită acestui proces, boabele se fierb mult mai rapid și veți observa că are o consistență foarte plăcută.
-Este o variantă mult mai sănătoasă, gustoasă și completă pentru organism decât orezul alb, având toți nutrienții necesari corpului
Idei privind modul de preparare:
-în loc de orez puteți încerca pilaf de arpacaș (trebuie ținut la înmuiat peste noapte și se fierbe în doar 20 minute). Acest pilaf se poate consuma și la micul dejun înlocuind cerealele.
-în supe sau ciorbe pentru a fi mai consistente
-un desert sănătos din arpacas, nucă, fulgi de cocos și îndulcit cu puțină miere
-ideal vara, în diverse salate (amestec de: cubulețe de castraveți, ardei, porumb fiert, ciuperci, praz sau ceapă, împreună cu puțin ulei, oțet balsamic și condimente după gust)
-puteți prepara decoct (ceai) de arpacaș ce poate fi folosit pentru diferite afecțiuni ale pielii
BIO - ecologic, certificat RO-ECO-008
PRODUS ÎN ROMÂNIA - soiuri originale (nemodificate genetic), calitate elvețiană, produs în România
Scrie un review