Blog

Ghid practic pentru germinarea cerealelor BioFarmland 🌱
Ghid practic pentru germinarea cerealelor BioFarmland 🌱
Germenii sunt unele dintre cele mai sănătoase alimente din lume. Sunt o adevărată explozie de vitalitate pentru corp, susțin sistemul imunitar, protejează inima și ficatul și, conform unor studii, pot contribui chiar și la prevenirea anumitor tipuri de cancer. Sunt plini de enzime, vitamine și minerale, fiind o alegere ideală pentru a aduce un plus de energie în alimentația de zi cu zi. 🌾... Citeste mai mult
Cozonac cu făină de einkorn (alac), nucă și cremă de curmale - rețetă de la Lore Lorelicious
Cozonac cu făină de einkorn (alac), nucă și cremă de curmale - rețetă de la Lore Lorelicious
Un cozonac special, fără ouă și lapte, dar cu tot ce trebuie pentru a fi aromat și irezistibil. Perfect pentru sărbători sau momente dulci alături de cei dragi. 🌿🍊🍫 Această rețetă este propusă de Lore de la Lorelicous. Dacă nu ești din/în București poți comanda prăjiturile făcute de ea aici și îi poți spune că... Citeste mai mult
Paine einkorn coaptă la abur - rețetă de la Ion Teodorescu
Paine einkorn coaptă la abur - rețetă de la Ion Teodorescu
Într-un vas se pune cantitatea de faină einkorn pentru prepararea pâinii împreună cu maiaua (se poate pune și apa la început împreună cu maiaua). Se pune câte puțină apă la temperatura camerei și cu o furculiță sau alta unealta se amestecă faina și apa. Treptat se pune câte puțină apă și se amestecă, iar când a mai rămas... Citeste mai mult
Risotto românesc cu Zbârciogi (Morels) - rețetă de la Raluca Nicolae (Naturawl)
Risotto românesc cu Zbârciogi (Morels) - rețetă de la Raluca Nicolae (Naturawl)
O rețetă reconfortantă, de inspirație românească, cu ingrediente curate și un gust bogat, dat de zbârciogi – ciuperci sălbatice aromate – și un strop de cremă de caju pentru extra finețe. 🌱 Ingrediente pentru 2 porții: 300g risotto BioFarmland (hidratat în prealabil) 100g ciuperci zbârciogi (Morels), proaspete sau rehidratate 1 lingură ulei... Citeste mai mult
Un Pas Mai Aproape de Ambalaje 100% Fără Plastic
Un Pas Mai Aproape de Ambalaje 100% Fără Plastic
Mulțumim pentru comanda ta! Să facem împreună alegeri sustenabile! La BioFarmland, credem că responsabilitatea de a proteja mediul înconjurător aparține fiecăruia dintre noi – atât ca indivizi, cât și ca afaceri. De aceea, ne străduim constant să reducem impactul asupra naturii, iar unul dintre cele mai importante aspecte este ambalajul produselor noastre. Reducerea plasticului... Citeste mai mult
Lipie naan cu făină integrală BioFarmland – Aromată și ușor de preparat 🌾🥰
Lipie naan cu făină integrală BioFarmland – Aromată și ușor de preparat 🌾🥰
Această lipie naan este simplă, delicioasă și perfectă pentru a fi servită alături de diverse preparate. Cu făină integrală BioFarmland, iaurt vegetal și drojdie, obținem un aluat elastic și aromat, ideal pentru copt rapid. Ingrediente: ✔️ 300 g făină integrală BioFarmland ( Einkorn , Spelta sau Grâu ) ✔️ ½ plic drojdie uscată... Citeste mai mult
Crackers din Spelta cu Semințe – Gust Sănătos, Simplu și Crocant 🥰🌾
Crackers din Spelta cu Semințe – Gust Sănătos, Simplu și Crocant 🥰🌾
Dacă iubești gustările sănătoase și crocante, acești crackers sunt alegerea perfectă! Făcuți din făină integrală de spelta BioFarmland și un mix hrănitor de semințe, sunt delicioși, sățioși și ușor de preparat. Ingrediente (pentru 2 tăvi): ✔️ 450g făină spelta integrală bio ✔️ 140g mix de semințe... Citeste mai mult
Tartă din făină integrală BioFarmland cu mere – sănătoasă, gustoasă și vegană (de post)
Tartă din făină integrală BioFarmland cu mere – sănătoasă, gustoasă și vegană (de post)
O rețetă simplă și delicioasă pentru o tartă cu mere integrală, potrivită pentru întreaga familie! Ingrediente pentru aluat: 350g făină integrală BioFarmland ( Spelta , Einkorn sau Amestec pentru pâine ) 150g unt vegetal sau margarină bio Apă (cât să obțineți un aluat legat) Un praf de sare Ingrediente pentru umplutură: 5 mere rase 100g... Citeste mai mult
Chec cu banane, cacao și semințe de chia – desert simplu și sănătos
Chec cu banane, cacao și semințe de chia – desert simplu și sănătos
Checul cu banane, cacao și semințe de chia este o alegere excelentă pentru un desert sănătos, dulce și ușor de pregătit. Această rețetă folosește ingrediente naturale, precum bananele bine coapte, uleiul de cocos și semințele de chia, care aduc un plus de nutrienți și o textură aparte. Cu această rețetă, vei putea prepara un chec delicios, bogat în... Citeste mai mult
Prăjitura bunicii cu cacao și unt vegetal din caju
Prăjitura bunicii cu cacao și unt vegetal din caju
Această prăjitură simplă, inspirată de rețeta bunicii mele este perfectă pentru iubitorii de ciocolată. Cu făină de Einkorn sau de Spelta BioFarmland, cacao aromată și unt vegan de caju, această rețetă aduce un strop de nostalgie cu o notă modernă, sănătoasă. Ingrediente : 300 g făină de Einkorn sau Spelta BioFarmland 3-6 linguri... Citeste mai mult
Pâine pufoasă - rețetă de la Ion Teodorescu
Într-un vas corespunzător (eu folosesc din ceramică) se amestecă cu o furculiță maiaua și apa apoi împreună cu făina einkorn până se obține o compoziție omogenă vârtoasă. Se acoperă cu un capac potrivit, ștergar și o țesătură de lână și se pune la dospit într-un loc cald. Când s-a dospit se toarnă compoziția... Citeste mai mult
Pâinișoare coapte la tigaie - rețetă de la Ion Teodorescu
Tigaia. Am un wok uzat. L-am curățat și am uns cu degetele înmuiate în puțin ulei partea vătămată. Apoi, la foc mic, am ars uleiui pentru a forma pojghiță ce acoperă neuniformitațile. Cu ajutorul lui coc lipii și pâinișoare. Pentru pâinișoare pun pe fundul wok-ului o tablă rotundă ce are o îndoitură de cca. 2 mm. Se pot pune și bucățele... Citeste mai mult
Lipii la tigaie - rețetă de la Ion Teodorescu
Se frământă un aluat din făină proaspătă de grau einkorn și apă. Când aluatul nu se mai lipește de mana, se modelază în palme bila de aluat astfel încât faina de la suprafață să fie incorporată. Se așează în vasul în care am frământat și am presărat făina pentru a nu se lipi și se acoperă cu un capac... Citeste mai mult
Rețetă biscuiți sănătoși pentru copii cu făină de Einkorn și unt vegetal
Rețetă biscuiți sănătoși pentru copii cu făină de Einkorn și unt vegetal
Ingrediente: 250 g făină de Einkorn ; 125 g unt vegetal (de exemplu, cel din caju de la Rawkers); 120 g îndulcitor la alegere (ștevie, sirop de arțar, scorțișoară, etc.); coaja rasă de la 1 lămâie (preferabil bio); 3 linguri de semințe de in măcinate, înmuiate în 9 linguri de apă (se pot folosi și semințe de chia); Ce spune degustătorul familiei... Citeste mai mult
Cea mai eficientă cale pentru păstrarea proaspătă a Făinii de Einkorn, Spelta, Secară... folosind frunze de dafin
Laurul (Laurus nobilis), așa cum este cunoscut dafinul poate fi considerată una dintre comorile aromatică din zona Mediteranei, un arbore sau arbust înalt de până la 10–18 metri din familiia lauraceae. Frunzele de dafin, cunoscute și apreciate pentru aroma lor profundă și complexă, adaugă nu doar gust mâncărurilor noastre, ci dețin și un rol mult mai puțin cunoscut în bucătăriile noastre. Dincolo de utilizările... Citeste mai mult
Cum să păstrezi făina proaspătă mai mult timp: Ghidul complet pentru o depozitare eficientă
Păstrarea făinii măcinate proaspăt pentru o perioadă îndelungată este esențială nu doar pentru a menține calitatea și prospețimea acesteia, dar și pentru a asigura că preparatele dumneavoastră culinare își păstrează gustul și textura dorite. Indiferent dacă sunteți un pasionat de panificație, un bucătar amator sau pur și simplu doriți să vă asigurați că ingredientele dumneavoastră sunt întotdeauna de cea mai bună... Citeste mai mult
Risotto cu mazăre nu este cu orez - rețetă de la Mădălina Grama
Risotto cu mazăre nu este cu orez - rețetă de la Mădălina Grama
Dacă vrei să experimentezi mai multe rețete cu Risotto-ul BioFarmland (alternativa noastră la risotto din orez), această rețetă de la Mădălina Grama poate fi un început bun. :) Ingrediente: 1 pachet 250gr Risotto BioFarmland , hidratat peste noapte; 1 morcov; 1/2 praz; 3 căței de usturoi; 1 lingură tahini; 1 lingură miso; 1 lingură tamari/sos soia; 1 lingură pastă de tomate; 1 pungă 500g mazăre congelată; 125ml... Citeste mai mult
Pâine din făină Einkorn cu maia - rețetă de la Valentin Timofte
Pâine din făină Einkorn cu maia - rețetă de la Valentin Timofte
Această rețetă propusă de Valentin Timofte este pentru cei care au un pic mai mult timp și doresc să aprofundeze mai mult pregătirea pâinii. Este o rețetă în care se folosește și făină albă pentru un aspect de culoare mai deschisă. Ingrediente: 300g faina Einkorn ; 200g făină de grâu tip 0, cu conținut ridicat de proteine (peste 14%); 400ml apă la temp 25 grade C; 125g maia; 13g sare . Mod de preparare:... Citeste mai mult
Rețetă clătite cu făină integrală din spelta fără zahăr - rețetă de la Diana Gabriela
Rețetă clătite cu făină integrală din spelta fără zahăr - rețetă de la Diana Gabriela
Această rețetă simplă de clătite cu făină integrală fără zahăr este propusă de Diana Gabriela - health fitness coach în Cluj-Napoca. Pe Diana și sfaturile ei o găsiți pe instagram . Ingrediente: 250g făină integrală spelta ; 4 ouă; 50g unt; 600g lapte; o priza de sare . Se amestecă toate ingredientele până se obține o compoziție cu o consistență lichidă. Dacă devine prea densă se adaugă un pic de lapte.... Citeste mai mult
Toată școala din Fiscut s-a mutat la BioFarmland
Toată școala din Fiscut s-a mutat la BioFarmland
Toată școala din Fiscut s-a mutat la BioFarmland cel puțin pentru câteva ore într-o vizită organizată. Cum a fost? Lăsăm mai bine fotografiile să vorbească cele 1.000 de cuvinte pe care le-am fi scris în lipsa lor. Vizita a început cu o prezentare scurtă despre ce facem noi la BioFarmland. Am continuat cu vizitarea grădinii de condimente și ceaiuri certificate ecologic.... Citeste mai mult

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!