Risotto BIO -750 grame
Cereale bio obținute din agricultura ecologică, cultură organică, certificat ecologic, produs în România.
Compoziție: Einkorn, Arpacaș din spelta, sare Românească, petale gălbenele, Trigonella Caerulea, Condiment de salvie, Petale Albastrele. Mărar
AMBALARE: Ambalaj ecologic pungă 750 grame
BIO - ecologic, certificat RO-ECO-008
PRODUS ÎN ROMÂNIA - soiuri originale (nemodificate genetic), calitate elvețiană, produs în România
Risotto o alternativă integrală la risotto,compuse din cereale antice și mirodenii, toate cultivate ecologic în țară.
O cantitate de 250 gr este prevăzută pentru 2 persoane dacă e servită ca și garnitură sau pentru o singură persoană dacă doriți să o savurați ca și felul principal din meniu.
Se lasă 12-24 ore la înmuiat
Se fierbe 15 până la 20 de minute.(dacă nu ati înmuiat, timpul de fierbere este mult mai mare 40-60min)
Se ia de pe foc și se lasă vasul acoperit încă 10 minute În acest timp se mai absoarbe lichid și se poate adăuga după gust următoarele:
piper
1 lingură muștar (recomandăm muștarul nostru eco, raw și vegan facut cu drag)
1 lingură tahini (sau 1 lingură ulei de in sau ulei de măsline) – tahini este pastă de susan și îmi place pentru că da o consistență cremoasă, un gust bun, are mult calciu și poate înlocui de multe ori untul sau smântâna într-o rețetă vegană.
1 lingură ulei de dovleac (dă un gust aparte).
usturoi pisat (îmi place să adaug acest condiment/medicament natural, care ne încântă cu un gust rustic).
Scrie un review