Concediu de Paște. Comenzile primite între 25 apr - 7 mai se procesează începând cu 8 mai.  

Făină ecologică integrală Secară - 5 kg

BIOFARMLAND
1 Review
84,50 Lei
Făină integrală Secară BIO, cereale obținute din agricultura ecologică, cultură organică, certificat ecologic, produs în România.
In stoc

Durata de livrare: 2 - 3 zile lucrătoare

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: 4ZS0UAQMF Ai nevoie de ajutor? +4 0756 117 428
La achizitionarea acestui produs primiti 4 puncte de fidelitate
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (1)
Făină integrală Secară BIO 5 kg

Făină integrală secară BIO, cereale obținute din agricultura ecologică, cultură organică, certificat ecologic, produs în România.
Compoziție: boabe secară măcinate

ATENȚIE: Boabele de secară sunt măcinate numai când sunt comenzi - ÎNTOTDEAUNA PROASPĂT! Nu depozităm făina!
Făină integrală proaspăt măcinată obținută din cereale BIO, produsă în România de BioFarmland. Datorită tipului de moară folosit, în timpul procesului de măcinare făina nu se încălzește mai mult de 40 grade, deci obținem garantat o făină integrală raw vegan (crudă).

AMBALARE: pungă 5 kg
BIO - ecologic, certificat RO-ECO-008
PRODUS ÎN ROMÂNIA - rețete originale, calitate elvețiană, produs în România
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.
Achizitie verificata

freakindel,

Calitate excelenta.
Cumpar deja de mai multi ani si nu am fost dezamagit niciodata. Este scumpa, dar este bio si asa un produs exceptional trebuie sa fie scump.
Decat sa dau aceiasi bani pe o faina anonima de import, prefer sa sprijin un business local care are valorile corecte si sa rasplatesc munca, curajul si determinarea acestor oameni.
Recomand folosirea fainei de secara numai in amestec cu cea de grau (se poate si 100% secara, dar iese o turta, iar reteta difera mult de cea cunoscuta).
Eu fac des paine in casa si de obicei fac o paine "taraneasca" cu 80% faina alba, 15% faina integrala de grau si 5% integrala de secara.
Secara aduce o aroma foarte delicata, care duce painea la un alt nivel.
Alta reteta favorita este 50% faina alba de grau + 50% faina de secara integrala + o lingurita de chimen. Se poate folosi la fel de bine drojdie sau maia, dupa prefetinte.
Maiaua se potriveste cel mai bine, fermentatia lenta da un gust dulce-acrisor si o aroma de mere aluatului.

Raspunde

A fost util acest review?

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!