Afiseaza: 1-24 din 29 produse
Filtre 
						
						
									
								
				
			
			 
						
						
									
								
				
			
			 
						
						
									
								
				
			
			 
						
						
									
								
				
			
			FAQ
Da, păstrăm bobul complet (tărâțe, endosperm, germen).
Da, toate cerealele conțin gluten. Glutenul din einkorn (alac) și spelta este mai bine digerabil de organismul uman.
Boabele se clătesc în 2-3 ape și se înmoaie 4–8 ore sau peste noapte pentru o gătire mai uniformă.
25–45 min în funcție de tipul cerealei și dacă au fost sau nu lăsate la înmuiat.
Din ferma noastră BioFarmland, satul Firiteaz (Arad), România.
Da, făinurile obținute din aceste cereale sunt potrivite pentru dospire cu maia.
Da, cerealele BioFarmland se pot măcina cu orice tip de moară, chiar și acasă.